PROBEER DE DEELAUTO VAN AKKRUM-NES

 

Hoe werkt dat nou, die deelauto? Kan ik het een keer proberen? Ja, dat kan! Op zaterdag 19 november organiseert energiecoöperatie Duurzaam Akkrum-Nes (DAN) samen met It Pakhûs een “Testrit Ochtend” waar jij al jouw vragen kunt stellen en een testrit kunt maken. 

 

Dus wil je de deelauto eens proberen? Overweeg je om lid te worden van de deelauto, maar heb je vragen? Het DAN-team beantwoordt op zaterdagochtend 19 november al jouw vragen en kan je stap-voor-stap helpen met de aanmelding. Ben je al lid van de deelauto, maar heb je nog vragen of wil je een testritje maken, ook dan ben je van harte welkom

 

Lid worden van de deelauto is gratis en je zit nergens aan vast. Als lid van de deelauto kun je meteen de auto reserveren, mocht je eens een extra auto nodig hebben, of gewoon een keer met de elektrische deelauto op stap willen. Uiteraard is het ook mogelijk om als lid een voordeelabonnement af te sluiten, hoe dat werkt hoor je op 19 november.

 

Wie:                Bewoners van Akkrum-Nes die een testrit in de elektrische deelauto willen 

Wat:                Testrit en meer informatie

Waar:              It Pakhûs, Galemaleane 22

Wanneer:        Zaterdag 19 november van 9.30 tot 12 uur
 

Maak een testrit! ! Er is koffie met croissants, stel al jouw vragen over en maak een testrit met onze elektrische deelauto.

Meld je aan via deze link: 

Deelauto (https://forms.gle/wUS5qbBawQZWwpfv7)

Tom Yntema en Gretha Oost

Namens de DAN

 

Deelauto Deelauto